Advertentie

Vlijmscherp

12

Gelezen 13 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Rechercheur Nan Vining van de politie van Pasadena, alleenstaande moeder van een lastige tienerdochter, worstelt met haar gevoelens voor politieman Jim Kissick. Nan wordt bovendien gekweld door het feit dat de man die haar een paar jaren geleden heeft aangevallen en voor dood achterliet nog steeds vrij rondloopt. Wanneer Nan en haar collega's de moord op een reclamemagnaat en zijn vriendin onderzoeken, ontdekken ze aanwijzingen die leiden naar een pyschopaat. Terwijl het gevaar toeneemt arresteert de politie een doofstomme dakloze man. Hij blijkt in het bezit van tekeningen waarop te zien is hoe Nan met een mes wordt bedreigd. Is dit de man die haar twee jaar geleden heeft overvallen?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Cut to the Quick
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Eerste editie
30 juni 2008
Laatste editie
30 juni 2008
ISBN
9789044321371


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Keuze van de redactie

Psychopaat aan het werk

door: Cees Pronk 1 like
Rechercheur Nan Vining is werkzaam bij de politie van Pasadena. Als er een schokkende dubbele moord gepleegd is, wordt ook zij op de zaak gezet. De moordennaar heeft een gruwelijk schouwspel achtergelaten in de villa van de rijke Mercer. Nan en haar collega Jim nemen de eerste verhoren voor hun...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vlijmscherp

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.