Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Vloeibare liefde
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 0 1 0

Vloeibare liefde

1

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Spots 1   Topics 0
VLOEIBARE LIEFEDE IS EEN BOER VOL WARMTE, LIEFDE EN PLEZIER.
Na het enorme succes van Ch au Poeha (meer dan 30,000 exemplaren) komt Hans Melissen opnieuw met een bundel schitterende anekdotes. Verhalen die deze keer zijn gerelateerd aan het mooiste wat de mens heeft: liefde.
In tien aanstekelijke vertellingen brengt de auteur verslag uit van zijn belevenissen in een wereld vol wijnen. Tegelijkertijd neemt hij op humoristische wijze afstand van nog veel voorkomend, onzinnig en lachwekkend geleuter over wij. De kracht van Melissen's verhalen schuilt in de eenvoud van zijn vertellingen. Ze zijn meeslepend, verrassend en met subtiele humor doorspekt. Wie dit leest krijgt dorst!
Melissen is in het dagelijks leven scenarioschrijver en regisseur van vele televisieprogramma's. ovendien is hij een verwoed amateurkok.
OVER CH EAU POEHA:
'Melissen heeft met Ch au Poeha een kostelijk werkje afgeleverd.' De Telegraaf
'Een meesterlijk bockje...' Mulder, Barend en Van Dorp
'De verhalen zijn zo gecomponeerd dat je goed kunt merken dat Melissen van beroep scenarioschrijver is. Ze kemen bijna allemaal verrassende wendingen. Soms op het bizarre af. Dat maakt het leuk. Melissen weet ook goed een situatie le schetsen, waardoor menig verhaal concreet wordt voor iemand die ook maar een beetje van goede vijn houdt...' Gert Crum, Wijnplezier.nl
+


Genre
Korte verhalen
Gebundelde columns en interviews
Aantal pagina’s
125
Uitgeverij
Syrah
Eerste editie
11 oktober 2006
Laatste editie
11 oktober 2006
ISBN
9789077701010


Boekinformatie wijzigenReacties op: Vloeibare liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken