Advertentie
Vlogvriendinnen - 1 Lucy Lotje - Ramp online

Ramp online

7
Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 2 Recensies 1
Junior Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Volg vlogvriendinnen Lucy, Amy, Hermelien en Jessie in deze gloednieuwe 4-delige serie van Emma Moss. Lucy Lotje - Ramp online is het eerste deel. Met handige tips achter in het boek om zelf te leren vloggen! Het is al erg genoeg als je naar een ander land verhuist en naar een nieuwe school moet, laat staan als je je zelf op de eerste schooldag voor gek zet. Dat is precies wat Lucy overkomt. Niet alleen maakt ze haar entree in de klas met een natte broek (ze struikelt over een emmer water), maar begint ze ook te stotteren. Tot overmaat van ramp filmt een klasgenoot het hele incident en zet het stotterfilmpje op YouTube. Als wraak begint Lucy een vlogkanaal. Tot haar verbazing wordt haar vlog binnen de kortste keren razend populair… Een grappig en inspirerend verhaal over vier vriendinnen en de wereld van het vloggen.

Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Serie
Vlogvriendinnen (1 Lucy Lotje)
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
28 februari 2017
ISBN
9789024573226 , 9789024573233 , 9789024578573
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Boekenbengels en Leesbeesten / Lees je wijs! Spelen met letters
06 september 2018 1 reactie
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Recensies

Keuze van de redactie

Leuke kennismaking met de vlogwereld

door: Ilja

Lucy is met haar familie naar Engeland verhuisd. Op een nieuwe school beginnen is altijd moeilijk, maar vooral als je jezelf op de eerste dag compleet voor schut zet. Dat overkomt Lucy dus. En tot overmaat van ramp heeft een klasgenootje haar gênante actie gefilmd en op YouTube gezet. Binnen een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook