Advertentie

Voer voor Vliegen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Voer voor Vliegen is de kroniek van een adellijke familie. De Tweede Wereldoorlog is voorbij, landgoederen en kastelen zijn ondertussen vage herinneringen. Hendrik, de vader, wil obsessief de glorie van de familie Serwallens van Speyerhoven herstellen. Eliza, de moeder, is niet opgewassen tegen de felheid van haar echtgenoot. De kinderen zijn pionnen in een huiselijke cocktail van ambitie, dronkenschap en geweld. De jongste telg, William, vertelt het verhaal. Hij is verstandig en beseft dat hij zich de technieken en tactieken in de kunst van het overleven moet eigen maken. Hierdoor slaagt hij erin om op te groeien tot een aangepaste volwassene, maar realiseert zich onvoldoende dat alles een prijs heeft.

Een kind sterft en korte tijd later overlijdt ook vader Hendrik. De wereld van William stort in. Hij kleurde altijd netjes tussen de lijntjes. Waarom haalt zijn bezwaarde verleden hem nu dan in? Waren zijn keuzes wel de juiste?
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
01 maart 2021
Laatste editie
01 maart 2021
ISBN
9789464059687


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Voer voor Vliegen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.