De vogeltuin

Als de twaalfjarige, eigengereide Joseph Coyne vermist wordt, doet inspecteur Parker een plechtige belofte aan de moeder van de jongen: we zullen hem gezond en wel terugbezorgen. Maar Parker kan zich niet aan zijn belofte houden want Joseph blijft onvindbaar. Vijf jaar later verdwijnt de even oude Gary Maudsley in soortgelijke omstandigheden. Het spoor ledit Parker naar een mysterieuze vogeltuin in een achterbuurt van Manchester. De vogeltuin is een enorme volière die tegen een vervallen huis is aangebouwd dat bewoond wordt door de eigenaardige Roland Barnes. Het wekt de argwaan van Parker dat hij in de vogeltuin een jongen aantreft die Barnes volkomen is toegewijd. Met de hulp van een in misdaad gespecialiseerde psycholoog probeert Parker bewijsmateriaal te verzamelen. Maar de dader is zich ervan bewust dat de tijd op raakt en beraamt een nieuwe moord vóór Parker tot actie kan overgaan....

Toon details

Schrijf een recensie

Is De vogeltuin het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De vogeltuin