Advertentie
Volmaakte onschuld

Volmaakte onschuld

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Als de roodharige advocate Sarah Fortune door haar kantoor naar een klein stadje in Norfolk wordt gestuurd, gaat ze maar al te graag. Op haar gemak en in afzondering de erfenisproblemen van de familie Pardoe uitzoeken, de voornaamste familie in Merton-on-Sea, betekent dat ze zich op veilige afstand kan houden van haar minnaar, Malcolm Cook. Sarah houdt van Cook, maar hij vormt een bedreiging voor haar intens gekoesterde vrijheid.

Sarah ontdekt al gauw dat de inwoners van Merton, en zeker degenen die tot het nageslacht Pardoe behoren, meer problemen hebben dan alleen de kwestie van een nalatenschap. Schuldgevoelens en ongezonde liefdesperikelen teisteren de familie en de gevolgen daarvan doortrekken het hele stadje. Iedereen lijkt gebukt te gaan onder de onzekerheid omtrent de laatste wilsbeschikking van een zelfmoordenares, Elisabeth Tysall. Een stralende schoonheid die langs de kust en door de stad schuift, lijkt met elk lid van de familie Pardoe persoonlijk te willen afrekenen.

Sarah heeft heel wat uit te zoeken en moet de nodige moed verzamelen om het gruwelijke familiegeheim te achterhalen. Maar ze gaat de confrontatie met haat en liefde niet uit de weg, ook niet in haar eigen hart.

Genre
Literatuur & Romans
Oorspronkelijke titel
Perfectly pure and good
Serie
Sarah Fortune (2)
Vertaald door
Els van der Pluym
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
Laatste editie
31 januari 2004
ISBN
9789029516020
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker