Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Voor niets gaat de zon op

Als bij Yorick thuis een doos met een lugubere inhoud wordt bezorgd, besluit hij op onderzoek te gaan. Van wie komt het pakket en waarom is het naar hem gestuurd?
Yorick is journalist en de oprichter van een lokaal nieuwsplatform. Als er een doos met een lugubere inhoud bij hem en zijn vriendin thuis wordt bezorgd, wordt zijn leven ruw verstoord. Van wie komt het pakket en waarom is het naar hem gestuurd? Yorick besluit op onderzoek uit te gaan, tot groot ongenoegen van zijn vriendin Lisa. Langzaam maar zeker verliest hij zich steeds meer in zijn onderzoek en hij stuit op een link met het gigantische zonnepark dat pas is opgeleverd in de gemeente. En dan wordt duidelijk dat Yorick zelf echt gevaar loopt…
Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Voor niets gaat de zon op het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Voor niets gaat de zon op

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.