Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 3 3 0 2 0 1 0

Voordat je me kende

9

Rank 1095 Gelezen 9 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 6
Feelgood   Topics 0
Zeven jaar geleden vertrok ze in het holst van de nacht door het raam van haar slaapkamer en liet ze alles achter. Al die jaren was ze spoorloos, niemand kon haar vinden en eindelijk dacht ze vrij te zijn… tot dat ene telefoontje dat alles veranderde.

Als Isabella Lombardo na jaren zwerven door de straten van New York een telefoontje krijgt dat haar ouders vermoord zijn, leert ze eindelijk de waarheid over hun mysterieuze leven kennen. Isabella gaat tegen beter weten in naar de begrafenis, maar voor ze het weet is ze het middelpunt van een heuse bendeoorlog en valt ze in handen van een hele foute man, die uit alle macht probeert zijn eigen verleden voor haar te verbergen.

Wat hij met de moord op haar ouders te maken heeft en hoe een meisje van zwerver naar de kroonprinses van de onderwereld transformeert? Dat lees je in 'Voordat je me kende.'
+


Genre
Feelgood
Romantiek
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Eerste editie
02 februari 2023
Laatste editie
02 februari 2023
ISBN
9789403683706


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Voordat je me kende

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken