Vreemd Volk

Wie ie er vreemd?
Als wij naar de gebruiken en rituelen in andere landen kijken, moeten we soms even slikken, zuchten, schouderophalen en dan maar weer denken dat wij het allemaal veel beter doen. Maar hoe kijken die mensen uit die andere landen naar onze gebruiken, rituelen en vrijpostige gedrag? Zijn wij nu normaal, of zijn die anderen zo gek? (om maar een vrije impressie te geven van een uitspraak van een zekere zichzelf overschattende voetbaltrainer).
Om met een 'open mind' te kijken naar onszelf, is het misschien wel eens goed te lezen hoe anderen naar ons kijken. Een boek dat ogen opent, maar ook de lach en soms de verbazing naar boven brengt.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Vreemd Volk het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Vreemd Volk