Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Vrij
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 46 4 31 3 44 2 5 1 2

Vrij

128

Gelezen 140 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 92 Favoriet 5 Recensies 2
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
Beleef opnieuw de sensualiteit, romantiek en spanning van Vijftig tinten vrij, ditmaal door de ogen, gedachten en dromen van Christian Grey.
E L James neemt je mee terug naar de spannende sensualiteit van Vijftig tinten, de liefdesgeschiedenis die de harten van miljoenen lezers wereldwijd veroverde.
Hierbij nodigen wij u uit voor de bruiloft van het decennium: Christian Grey en Anastasia Steele gaan trouwen. Maar is Christian wel een geschikte echtgenoot? Zijn vader twijfelt daaraan, zijn broer wil een waanzinnig vrijgezellenfeest organiseren en zijn verloofde weigert gehoorzaamheid te beloven... Alsof het huwelijk nog niet genoeg uitdagingen met zich meebrengt! Hun passie brandt feller dan ooit, maar Ana’s opstandige geest blijft Christians duistere angsten en behoefte aan controle op de proef stellen. Daarnaast vormen oude rivalen en frustraties een bedreiging – tot één moment van onoplettendheid hen voorgoed uit elkaar dreigt te drijven. Kan Christian de nachtmerries uit zijn kindertijd en de kwellingen uit zijn jeugd te boven komen en zichzelf redden? Zal hij, als hij eenmaal weet waar hij vandaan komt, in staat zijn zichzelf te vergeven en Ana’s onvoorwaardelijke liefde te accepteren?
Zal Christian eindelijk vrij zijn?
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
800
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
01 juni 2021
Laatste editie
01 juni 2021
ISBN
9789044649130 , 9789044649147


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Fannie
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vrij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.