Advertentie

Vrijdag kom ik weer thuis

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Vrijdag kom ik weer thuis is een ontroerend verhaal vol culturele diversiteit

Ghana
Esi heeft een plan: ze wil een man voor haar moeder vinden. Een Ghanese man, want dat zijn volgens haar moeder de leukste. Zij kan het weten, want Esi’s vader was ook Ghanees. En Ghanese mannen, waar vind je die? In Ghana natuurlijk!

Koffer
In alle vroegte vertrekt Esi stiekem met een grote koffer naar Schiphol. Bij de incheckbalie verstopt ze zich in haar koffer – zo hoopt ze als verstekeling in Ghana terecht te komen. Maar wat Esi zich niet realiseert, is dat een achtergelaten koffer op het vliegveld niet lang onopgemerkt blijft...

Rose stories
Vrijdag kom ik weer thuis is het kinderboekendebuut van scenarioschrijver Robert van Dijk, dat hij ontwikkelde tijdens het kinderverhalentraject van ROSE stories (een stichting die zich inzet voor verhalen met culturele diversiteit). Opkomend talent Alette Straathof geeft zijn ontroerende verhaal met haar kleurrijke illustraties in aquarel veel sfeer mee.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Gottmer
Laatste editie
15 april 2020
ISBN
9789025772468
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic