Advertentie
Vuur 1

Vuur 1

4
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 2
Fantasy & SF   Topics 0
Een leven lang vechten heeft zijn tol geëist. Moegestreden richt Lilith zich op een rustige toekomst voor haar en haar gezin. De Inuuk zien in de Drakenvrouw en de ongekende magie die ze sinds kort bezit echter het middel om de balans in de wereld te herstellen. Als Jakob zijn aandacht op het poolvolk vestigt, besluit Lilith om haar familie en vrienden te verdedigen, ook al weet zij als geen ander dat een gevecht nooit zonder offers is.
Nighram is ternauwernood ontsnapt uit een brandend Kurush Kuru. De oorlog in het westen lijkt nog verder weg nu iedereen dreigt te sterven door een tekort aan water en voedsel. Nighram zet voorzichtig haar eerste schreden op het pad naar koningsschap, maar niet iedereen is bereid om de oude rolverdelingen zomaar op te geven. Hoe meer invloed Nighram krijgt, hoe meedogenlozer haar tegenstander wordt.
De wereld verandert in een rap tempo, maar nog niet alles is verloren. Diep begraven ligt een kracht waarmee het lot van iedereen kan worden bepaald. De Goden geven hun geheimen echter niet gemakkelijk prijs.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Zilverspoor
Laatste editie
18 april 2019
ISBN
9789463081597
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Het voeden van het vuur

door: Johanna Lime 1 like
Vuur 3-1 van Kim ten Tusscher is het eerste deel van een tweeluik in de serie Vertellingen van de ondergang. Deel 3 is gesplitst en over twee boeken verdeeld. De schrijfster gebruikt steeds korte, krachtige termen als titels voor haar boeken. Deel 1 uit deze serie heet Bloed en deel 2 heet Macht....

Vuur 3.1: vluchtelingenproblematiek en Thomas Hobbes

door: Ferry76Visser 1 like
Als het Nederlands letterkundig museum besluit om een portrettengalerij van de auteurs van speculatieve literatuur te openen, dan mag Kim ten Tusscher daarin niet ontbreken. Dat ze tot de beste schrijvers binnen het genre behoort heeft ze wederom bewezen met ‘het voeden van het vuur’, boek 3.1...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook