Advertentie
Vuur deel 2

Vuur deel 2

2
Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
Dit is het directe vervolg op Vuur deel 1
Nu de koningszoon is uitgeschakeld, ruikt Kiril kansen om zijn oude plannen alsnog uit te voeren. Hij trekt naar Mistas en verzamelt onderweg een leger om tegen de Jakobanen te vechten. Hoewel zijn bedoelingen op het eerste gezicht nobel lijken, schuilt er achter zijn beslissingen een persoonlijke vendetta. Deze zorgt er misschien wel voor dat de toekomst van iedereen op het spel komt te staan.
Tokala ziet zijn dromen steeds meer verwezenlijkt nu de God Jakob hem heeft aangewezen als zijn profeet. In Jakobs opdracht rukt hij op naar Kurush Kuru om te strijden tegen een nieuwe vijand. Wanneer Tokala denkt alles onder controle te hebben, barst de wereld open en wordt zijn loyaliteit aan de ultieme test onderworpen.
De strijd omvat meer dan het hier en nu. Om nog een kans te maken de oorlog te winnen, moeten geheimen die duizenden jaren lang verborgen zijn gebleven in een razend tempo ontrafeld worden. Als dit niet zorgvuldig gebeurt, zal juist de vijand zegevieren. Maar hoe weet je zeker wie de vijand is in een wereld die aan het begin staat van de ondergang?
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Zilverspoor
Laatste editie
18 april 2019
ISBN
9789463081702
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

De duistere weg naar de ondergang van Liliths wereld

door: Johanna Lime 1 like
Vuur 3-2 van Kim ten Tusscher is het tweede deel van een tweeluik in de serie Vertellingen van de ondergang. Deel 3 is gesplitst en over twee boeken verdeeld. Vuur heeft nu als subtitels ‘Het voeden van het vuur’ en ‘De poort naar het lot.’ De serietitel is ‘Vertellingen van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook