Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 6 3 1 2 0 1 0

Waar dromen zinken

7

Rank 288 Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 6
Young adult   Topics 0

Voor een echte waterrat als Gaia is het niet meer dan logisch dat ze haar snuffelstage loopt bij een milieuorganisatie aan de Noordzee. Wat minder logisch is, is dat ze vanaf haar eerste dag op zee heftige dromen krijgt, waar ze zich achteraf niets van kan herinneren. Het zeeniveau stijgt, maar als smeltende ijskappen niet de oorzaak zijn, waar komt dat water dan vandaan? Wie is die jongen in het water, die haar tijdens het duiken laat schrikken, en waarom heeft hij een meermanstaart? Bestaat er echt een wereld parallel aan de hare? Wanneer de vader van Leith een legendarisch apparaat activeert, is het resultaat niet wat ze hadden verwacht. Samen moeten ze alles op alles zetten om een wereld te redden die ze onbewust in gevaar hebben gebracht. Er zit voor Leith maar één ding op, hij moet de hulp inschakelen van de enige persoon die hen in beide werelden kan helpen. Vol overgave duikt Gaia in een avontuur dat haar steeds dieper weg laat zinken in een plaats die ze nooit voor mogelijk had gehouden.

+


Genre
Young adult
Aantal pagina’s
227
Eerste editie
30 januari 2023
Laatste editie
14 februari 2023
ISBN
1230006075248


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Waar dromen zinken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.