Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Waar we niet over praten
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 14 3 0 2 0 1 0

Waar we niet over praten

15

Rank 382 Gelezen 15 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 80 Favoriet 2 Recensies 8
Literatuur & Romans Artikelen 2   Topics 0

Wanneer de zeventienjarige Vietnamees-Australische Denny Tran de avond met vrienden doorbrengt, komt hij op brute wijze om het leven in een druk restaurant in de buitenwijk Cabramatta in Sydney, een vluchtelingenenclave die wordt geteisterd door gewelddadige misdaad en onverschillige politie. Denny’s oudere zus, Ky Tran, keert terug naar Cabramatta voor zijn begrafenis. Er is maar weinig aandacht van de politie voor Denny's dood, dus zet Ky haar verdriet opzij om zelf getuigen op te sporen. Bij elke ontmoeting pelt ze een nieuwe laag af van de plek die haar en Denny heeft gevormd en ziet ze de complexe trauma’s onder ogen die op de aanwezigen drukten op de avond dat haar broer stierf.

Een buitengewoon, meeslepend familiedrama, dat laat zien wat een tragische gebeurtenis doet met een familie, vriendschappen en een immigrantengemeenschap. Lien onderzoekt intergenerationele trauma’s, racisme en stereotypering binnen de Australisch-Vietnamese gemeenschap.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Signatuur
Eerste editie
07 maart 2023
Laatste editie
07 maart 2023
ISBN
9789056727260 , 9789044934205


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Waar we niet over praten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.