Advertentie
9200000107853826

Was getekend Anton Pieck

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Was getekend Anton Pieck Een must-have voor alle Pieck-fans. Dit boek is een verzameling tekeningen van Anton Pieck, gerangschikt op thema's en aangevuld met leuke weetjes over oude ambachten, schilderachtige straatjes, feesten, oude winkeltjes, stadsgezichten, decemberfeesten en natuurlijk de wintertijd. Anton Pieck laat ons de wereld zien waarin hij het liefst had willen leven, de romantiek van de achttiende en negentiende eeuw. Wij reizen met hem mee door Nederland, Vlaanderen en Engeland in meer dan 60 prachtige, sfeervolle en gedetailleerde platen.

Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Big Balloon, Uitgeverij
Laatste editie
09 juli 2019
ISBN
9789047806066
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Pure imitatie!

door Koen Driessens op 10-07-2019

Een nieuwe uitgave met oude prenten moet ons eraan herinneren wat een knap kunstenaar… excuseer, ambachtsman Anton Pieck was. Het thematisch ingedeelde kijkboek telt een zestigtal platen en is voorzien van tal van Pieck-anekdoten en -weetjes, al zijn die ook oud nieuws. Toch vormt het geheel een mooi overzicht van zijn oeuvre, dat voor zich spreekt.

Anton Pieck is inmiddels al zo lang (sinds...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook