Advertentie

Wat als de wind komt?

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Olivier is een kleine piekeraar. Hij maakt zich over van alles zorgen. Wat als hij de rits van zijn winterjas niet meer open krijgt? Of als hij een kwaadaardige eekhoorn tegenkomt? (Olivier maakt zich heel vaak zorgen om eekhoorns.) Maar het meest maakt hij zich zorgen over de wind. Die is pas echt eng. Dan ontmoet hij Madelief. Zij is helemaal nergens bang voor. Olivier moet haar beschermen! Hij laat haar zien hoe je te knapperige koekjes veilig kunt eten en hoe je schoenetende wormen vermijdt. Maar dan wil Madelief buiten spelen als het heel, heel hard waait… Is de wind echt zo eng, of is die misschien ook best een beetje leuk?

Pamela Butchart en Kate Hindley maakten samen een grappig, eigenzinnig prentenboek. Piekeren is een belangrijk thema voor veel kleintjes. Het komt op een luchtige manier aan bod en bewijst dat spannend soms ook heel erg leuk kan zijn!
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
24 februari 2021
Laatste editie
24 februari 2021
ISBN
9789025774028


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Wat als de wind komt?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.