Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Wat je bent
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 13 3 4 2 1 1 1
VN:

Wat je bent

21

Gelezen 19 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 10
Thrillers & Spanning Lijsten 2   Topics 0
Het verhaal tot nu toe...

Nic Caruana ? de eerste keer dat hij iemand vermoordde werd hij er niet voor betaald. Net als veel andere jongeren is hij per ongeluk in dit werk gerold.

Hij wordt ingehuurd door Pat Dyer ? wapenhandelaar uit Marylebone die geen tegenspraak of rivaliteit duldt, om zijn dochter Emma te vinden.

Zestien, lang donker haar, blauwe ogen en een moedervlek in haar hals vlak bij haar sleutelbeen. Heeft niet lang meer te leven.

Haar vriend is Danny Macaline. Een slap aftreksel van Kurt Cobain, kuiltje in zijn wang, dichtgeslagen oog, baggy spijkerbroek, onverzorgd haar.

Als Emma dood gevonden wordt, zou Nic de zaak moeten overdragen want tegen die tijd heeft hij Clare ontmoet.

Vrouw van Pat. Voormalig danseres, met polsen vol littekens en met de meest troosteloze blik in haar ogen ooit gezien. Doet soms een poging te glimlachen. Problemen.

Nic doet er alles aan zijn privéleven op orde te houden en de zaak op te lossen, maar voor hij het weet komt het gevaar hem van twee kanten tegemoet.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Something You Are
Uitgeverij
Sijthoff
Eerste editie
14 november 2012
Laatste editie
15 november 2012
ISBN
9789021808086 , 9789021808093


Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Keuze van de redactie

Een rauw verhaal zonder hoop

door: Ingrid Verschelling 1 like

De Engelse Hanna Jameson studeert in Brighton Amerikaanse geschiedenis en literatuur aan de universiteit van Sussex. Ze is nog maar tweeëntwintig, maar te oordelen naar haar taal en fictie zou je dat niet zeggen, want erg onschuldig klinkt haar verhaal niet. Ze heeft eerder in Australië gewoond en...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wat je bent

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.