Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
WAT MAAKT ONS
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 5 3 2 2 1 1 0

Wat maakt ons

14

Gelezen 14 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 6
Literatuur & Romans   Topics 0
Het boek ‘’WAT MAAKT ONS’’ ervaart de lezer als een spannende film. Het leven van de hoogbegaafde hoofdpersoon Matilda is, hoewel niet alledaags, toch herkenbaar en invoelbaar. Aan de hand van 10 ontmoetingen wordt de vraag onderzocht: wat maakt ons tot wie we zijn?

Een vrouw moet de allerbelangrijkste puzzel van haar leven zien op te lossen, één waar haar leven van afhangt. Ze moet ontdekken wat maakt dat ze in een toestand gevangen zit waar ze niet uit kan breken en uitvinden hoe ze terug kan keren naar zichzelf. Naar de vrouw die ze kortgeleden nog was. Die leefde, liefhad, geliefd was en dat nog is. Gaat het haar lukken?

Dit verhaal is geen thriller. Althans, niet in de gebruikelijke zin van het woord. Het is een verhaal over het anders-zijn in een wereld waar dat vaak betekent: niet geaccepteerd worden.

Waan je als lezer in de – soms ongemakkelijke en frustrerende – wereld van deze bijzondere vrouw en los samen met haar de puzzel van haar leven op. En wie weet vallen er al lezend ook in jouw eigen leven wat puzzelstukjes op hun plek.

Efrat Lupi is in de jaren 70 geboren en is opgegroeid in een kibboets. Op haar 19de is ze naar Nederland gekomen.

Nadat ze de Nederlandse taal had geleerd, deed ze verschillende studies, waaronder Nederlands recht. Efrat is van kinds af aan al dol op boeken en schrijven. Wat maakt ons is haar prachtige en aangrijpende debuutroman.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
232
Uitgeverij
Maak een Boek
Eerste editie
18 maart 2022
Laatste editie
27 mei 2022
ISBN
9789083179612 , 9789083179629


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wat maakt ons

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.