Advertentie

Wattek en Wente

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0
Wattek en Wente is een hilarische en tegelijkertijd grimmige roman die zich in de nabije toekomst afspeelt. Het is een verhaal over jongeren en verzet, prille liefde en opstandigheid in een wereld zonder franje. Hier wordt de strijd om opvolging en de macht zonder compassie gestreden.

Na een ellendige onderlinge strijd tussen burgers besluit het leger in te grijpen. Het land wordt nu geregeerd door officieren die onder leiding staan van een duistere figuur die de Landsvader wordt genoemd. Tegenstanders worden opgepakt en naar modderige velden gestuurd, waar ze in roestige containers moeten wonen. Deze kampen worden Subsoles
genoemd. Wente groeit op in zo’n troosteloos oord. Ze is een aantrekkelijk meisje dat de aandacht trekt van een belangrijk man.

Tot haar verbazing ontvangt ze van meneer Detlev toestemming om naar het deftige Omnia Fausta te gaan, een school voor bevoorrechte tieners. Daar ontmoet ze Wattek, een rebelse jongen die familie is van de Landsvader.

Maken deze tieners deel uit van een vooropgezet plan? Krijgt hun liefde een kans in een meedogenloze tijd?
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
408
Uitgeverij
Gopher
Eerste editie
10 juni 2021
Laatste editie
10 juni 2021
ISBN
9789493230408


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Wattek en Wente

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken