Advertentie
WEDDEN OP VOETBAL

Wedden op voetbal

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Voetbal is niet ingewikkeld: het is elf tegen elf, de bal is rond en de ene speler is beter dan de andere. Toch stapt het team met de beste spelers niet altijd als winnaar van het veld. Hoe anders is dit met de uitkomst van voetbalweddenschappen, waar de winnaar vaak een en dezelfde partij is: de bookmaker. Heb jij het in je om hem te verslaan?

Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal. Van het financiële plaatje tot en met de psychologische valkuilen. Met dit eerste complete wedboek wordt wedden niet alleen een kwestie van geluk, maar ook van wijsheid. Doe er je voordeel mee.

Voetbalwedden
Voetbalwedden is sinds 2007 een toonaangevende community op het gebied van wedden op sport in de Benelux. Duizenden leden vinden dagelijks de weg richting tips, kennis en saamhorigheid. Dit boek is tot stand gekomen met behulp van tal van experts die onderdeel uitmaken van deze community. Zij delen samen een gemeenschappelijke passie: het naar een hoger niveau tillen van hun wedvaardigheden. Wees welkom en sluit je
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
188
Uitgeverij
Voetbalwedden.net
Laatste editie
11 november 2019
ISBN
9789463458368
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic