Advertentie
9200000115193112

Weg

2
Rank 1524 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
Spots 1   Topics 0

In een droom ontmoet hoofdpersoon Nyna haar dertienjarige ik, een verdwaalde puber. Bij daglicht vervolgt ze het gesprek en wordt duidelijk dat de puber opheldering wil over een gebeurtenis uit het verleden. Een jeugdvriendinnetje pleegde zelfmoord, maar daar werd nooit over gepraat. Iedereen ging op zijn eigen manier om met de dood van Lisa. Langzamerhand raakt de dertienjarige Nyna het spoor bijster en op een dag gaat ze niet zoals altijd naar school, maar pakt de trein, stapt ergens uit en begint te lopen.
De volwassen Nyna en de puber Nyna gaan samen op onderzoek uit en als ware detectives proberen ze het verleden en hun eigen innerlijk leven te ontrafelen. Weg is een beeldverhaal dat leest als een roadmovie.

Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Laatste editie
12 november 2019
ISBN
9789038807881
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Prowisorio Leest / Overzicht recensies 2020
15 februari 2020
Prowisorio Leest / Lezen, niet wegkijken!
12 februari 2020
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Ellen IJzerman (prowisorio) Hebban Recensent

Lezen, niet wegkijken!

De korte beschrijving van Weg van Nynke Kuipers zou het (verkeerde) beeld op kunnen roepen dat we te maken hebben met een wat zweverig tiepje als hoofdpersoon, dat zich een dertienjarige ik droomt die haar helpt om met gebeurtenissen uit haar verleden in het reine te komen. De volwassen Nyna en de puber Nyna gaan samen op onderzoek uit, en als ware detectives proberen ze hun eigen innerlijk leven...


Lezersrecensies (1)

Diep, met humor

door: melhartman-skynet-be 1 like
Ik vind beeldverhalen zo’n heerlijke mix tussen boeken en strips. Ook ‘Weg’ is weer een fantastisch beeldverhaal. Zowel qua verhaal als illustraties. Nynke gaat heel diep, diep in het verleden en diep in zichzelf. Terug naar haar jeugdjaren waar ze worstelde met gebeurtenissen zoals de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook