Wereld vol liefde
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 3 2 0 1 0

Wereld vol liefde

4

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Beth Callahan heeft in Berry Ridge, Vermont, eindelijk een plek gevonden om een nieuwe start te maken. In het schilderachtige stadje is ze een interieurontwerpbedrijf begonnen, en ze heeft er ook al haar perfecte huis gespot. Stiekem droomt ze ervan daar een gezinnetje te stichten. Maar dan kaapt de onbekommerde vrijbuiter Ken Hutchinson het zomaar voor haar neus weg!
 
Ken is op slag verliefd op het charmante victoriaanse huis. Als hij de beste interieurontwerper van het stadje kan strikken om het op te knappen, zal het gewoon perfect worden voor hem en zijn dochtertje. Jammer genoeg lijkt Beth zo’n beetje al zijn plannen voor de woning af te keuren en moet ze ook van hemzelf niets weten. Hoewel hij niet goed begrijpt waarom haar mening opeens zo belangrijk voor hem is, weet hij zeker dat alleen háár aanwezigheid van het huis een echt thuis zal maken...
 
Dit verhaal is eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
01 september 2020
Laatste editie
01 september 2020
ISBN
9789402548921


Boekinformatie wijzigenReacties op: Wereld vol liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken