Advertentie
Weten hoe de wereld klinkt

Weten hoe de wereld klinkt

0
Rank 3151 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Lijsten 2   Topics 0

Voor een artikel dat hij aan het schrijven is besluit Sam in New York te gaan wonen en zestig dagen lang met niemand te praten. Behalve een oefening in observatie en zelfbeheersing, is deze periode van zelfgekozen isolatie voor Sam een poging om zijn pijnlijke verleden te vergeten en zijn gebroken hart te genezen. Maar waar hij niet op heeft gerekend is dat de stad zijn plannen in de war schopt en geheimen onthult die al die tijd voor zijn neus lagen. Hij hoeft alleen zijn ogen te openen... Een ontroerend, schitterend geïllustreerde reis door het New York van nu, die draait om de vraag hoe je jezelf – en misschien wel je soulmate – kunt vinden in een drukke stad die nooit stil is.

Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Scratchbooks
Laatste editie
23 september 2019
ISBN
9789492117984
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 29,90
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Les in openheid

door Koen Driessens op 05-11-2019

Deze graphic novel over de liefde, die leest als een liefdesverklaring aan New York, nodigt de lezer uit om het boek minstens een keer of twee keer te herlezen eer het helemaal binnenkomt. Maar al bij de eerste lezing word je gegrepen door het delicate en zachte tekenwerk, dat je helpt door te dringen tot dit magisch realistische verhaal.     

Sam struint koffieslurpend, met een koptelefoon op...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook