Advertentie
What the bleep do we know!?

What the bleep do we know!?

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
DE FILMDOCUMENTAIRE
What tHe BLEEP De wE (k)now!?TM
ONTHULT DAT DE WERKELIJKHEID MEER DIMENSIES HEEFT DAN WE OOIT HADDEN GEDACHT.
DE FILM WAS HET BEGIN. HET BOEK NEEMT JE VERDER MEE OP DE SPANNENDSTE REIS VAN JE LEVEN. STEL JE OPEN. GA MEE. ONTDEK DE WERELD OPNIEUW.
Er gaat letterlijk een nieuwe wereld voor je open: wetenschappelijk en diep spiritueel tegelijk. Miljoenen mensen verwelkomen dit revolutionaire nieuwe wereldbeeld, omdat het een brug slaat tussen materie en geest!
De vragen die in film en boek worden gesteld zijn eindeloos fascinerend. Wat weten we nu eigenlijk precies van het bewustzijn, van de ziel, van emoties? Van de kwantumprocessen in het brein? Van de invloed van de geest op de materie? Kunnen we de grenzen van de werkelijkheid overschrijden? Wat ligt er aan de andere kant van het kenbare?
Kennis uit eeuwenoude wijsheidstradities blijkt wonderlijk goed aan te sluiten bij de nieuwe visie van radicale wetenschappers. Hun verbijsterende, wijze en betoverende inzichten zijn te lezen in dit boek. Sla het open en laat je betoveren. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn...
Aantal pagina’s
284
Uitgeverij
Servire
Laatste editie
20 juli 2006
ISBN
9789021580180
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic