Dit boek is geen dieetboek (hoewel je wel zult afvallen als je de tips opvolgt), maar een beknopt boekje dat de geschiedenis van suiker laat zien, en dat uitlegt waarom we almaar dikker en dikker zijn geworden. Er is namelijk een reden waarom overgewicht nu zo’n probleem is, en dat valt terug te leiden tot Amerika in de vorige eeuw. Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat suiker slecht is, maar intussen zit het nog steeds in vrijwel alle voedselproducten en proberen voedselfabrikanten dat te verhullen.
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan?
Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.