Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Wildgroei
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 8 3 11 2 2 1 0

Wildgroei

23

Gelezen 25 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 54 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Newsroom 2 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Elin heeft haar intrek genomen in haar spreekkamer, waar de patiënten de hele dag binnenstromen met hun kwaaltjes en problemen. Elin is al twintig jaar huisarts. En is al minstens net zo lang getrouwd met Aksel. Het is al die jaren een prima huwelijk geweest, in een prima rijtjeshuis gelegen in een prima buurt. Maar Aksel heeft inmiddels nieuwe interesses, en Elin verveelt zich. Vóór Aksel was er Bjørn, die zich plotseling meldt op Facebook en die alles op zijn kop zet. Elin weet dat ze iets moet ondernemen, maar voorlopig zit ze vast in haar spreekkamer, in een soort catatonie. Ze wordt uitgelachen door Tore, het plastic skelet dat in de hoek staat. Thuis in hun rijtjeshuis zit Aksel, en hij is vooral woedend – als hij het al niet heeft aangelegd met hun onlangs gescheiden buurvrouw Gro. Nina Lykke richt haar pijlen op de moderne stadsmens en fileert en passant ongeveer elke burgerlijke conventie die je kunt bedenken in deze oergeestige roman over de vrouwelijke midlifecrisis.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
11 februari 2021
Laatste editie
29 januari 2021
ISBN
9789025459895 , 9789025459901


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wildgroei

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken