Advertentie
Wish you were here

Wish you were here

12
Gelezen 14 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 1 Recensies 1
Young adult Lijsten 1   Topics 0

Stel: je bent achttien en je hart is gebroken. Wat doe je dan? Werken, vindt Hazels moeder. En zo belandt Hazel als au pair in een Engelse badstad. Maar kan ze wel voor een baby en een eigenwijs jongetje van acht zorgen? En waar is de moeder van de kinderen eigenlijk? Hazel heeft wel wat beters te doen dan een gezin redden. Treuren om haar Grote Liefde, vooral. Maar als de berichten op haar telefoon uitblijven en de kinderen hun moeder echt nodig blijken te hebben, gaat ze naar haar op zoek. 

Een avontuurlijk verhaal vol troostrijke humor. Met in de bijrollen: God, een geleende auto en de Italiaanse Elvis Presley.

Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Querido Kinderboek
Laatste editie
24 januari 2018
ISBN
9789045121147 , 9789045120966
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Wat doe je aan een gebroken hart?

door: Elise Hermans

Wish you were here is niet het eerste boek van schrijfster Evelien De Vlieger. Ze schreef al verschillende boeken voor adolescenten, maar ook voor kinderen. Een van haar favoriete onderwerpen is de liefde en dan vooral de absurditeit daarvan. Naast het schrijven, vertaalt De Vlieger ook boeken en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook