Advertentie

Wit Konijn / Rode Wolf

155

Gelezen 163 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 186 Favoriet 6 Recensies 28
Young adult Artikelen 7 Lijsten 5 Spots 13   Topics 0   Leesclub
'Wit Konijn / Rode Wolf' is een ingenieus en psychologisch uitdagend fantasy-verhaal voor tieners en oudere thrillerliefhebbers.

Wit Konijn / Rode Wolf
Nadat de 17-jarige wiskundig genie Pete Blankman bijkomt van een paniekaanval, is niets meer hetzelfde: zijn moeder is neergestoken en ligt in coma en zijn tweelingzus Anabel blijkt spoorloos verdwenen. Pete wordt opgenomen in een geheim genootschap dat meer van hem en zijn familie lijkt te weten dan hijzelf. Een verhaal vol geweld, spionage, geheimen en logica.

Tom Pollock
Met 'Wit Konijn / Rode Wolf' zet fantasy-auteur Tom Pollock zijn eerste stappen in het thrillergenre - en hoe. Het is een regelrechte pageturner; een ingenieus en psychologisch complex verhaal dat tieners, maar ook oudere liefhebbers van spannende boeken zal boeien en verrassen.
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
04 juni 2018
Laatste editie
15 juni 2018
ISBN
9789025768027 , 9789025768034


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (28)

Keuze van de redactie

Originele YA-spionnenroman die alsnog niet overtuigt  

door: Joke Simmelink

“Dit verhaal is niet waar.” Die zin prijkt eenzaam op de eerste pagina van Wit Konijn / Rode Wolf. Het echte verhaal moet dan nog beginnen, je hebt nog geen kennis gemaakt met de personages, maar de toon is al gezet. Deze zin zou natuurlijk gewoon kunnen verwijzen naar het feit dat je een...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wit Konijn / Rode Wolf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.