Advertentie

Wolven in de polder

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Junior   Topics 0
Wolven in de polder is een boek voor jeugdige wolvenfans. Het is geïnspireerd op waargebeurde feiten die mogelijk nog te gebeuren staan: vanuit Duitsland lopen drie jonge wolven, de broers Grijs en Grauw met hun zusje Gruwel, de provincie Groningen binnen. Wat volgt is een wild avontuur. Ze trekken dwars door het land, hollen op Prinsjesdag rakelings langs de Glazen Koets en beheersen wekenlang het nieuws.

De auteurs van Wolven in de polder, vader en zoon De Beer, worden begin jaren tachtig tijdens een boswandeling in Het Gooi opgeschrikt door gekraak tussen de bomen. Ook hun hond, Wapper, reageert gealarmeerd. Nooit is opgehelderd wie of wat die geluiden heeft veroorzaakt. Waren er destijds al wolven in Nederland? Eliane de Beer, echtgenote en moeder van de auteurs, weet op dit mysterieuze moment razendsnel een foto te maken. Het is het begin van een fascinatie voor wolven die De Beer sr. en jr. decennialang in z’n greep houdt.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Illustraties
Anka Willems
Aantal pagina’s
196
Uitgeverij
Hatsikidee
Eerste editie
20 augustus 2020
Laatste editie
29 september 2020
ISBN
9789049075811


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door TimdeBeer1979
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wolven in de polder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken