Advertentie
Wraak

Wraak

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Zijn hele leven al schreef Camille Jacobs verschillende manuscripten en gedichten. Na herhaaldelijk aandringen van vrienden en kennissen besloot hij dan toch uiteindelijk met Wraak zijn eerste boek uit te geven.

Zijn boeken zijn een mix van feiten en fantasie die iedereen die begint te lezen aangenaam zal verrassen door zijn aparte, gemakkelijke leesstijl. Een boek met de juiste ingrediënten, waarheden, spanning en een mooie verrassende ontknoping van een leuk verhaal.

Na zijn pensioen denkt politie-inspecteur Arthur samen met zijn vrouw (een kunstenares) te gaan genieten van reizen en kunst bekijken. Door het overlijden van zijn geliefde Vero loopt alles echter anders. Als dan blijkt dat de kunstwerken van zijn vrouw niet alleen verkocht zijn, maar dat er voor deze verkoop ook doden vallen, gaat Arthur op zoek naar de dader. Daarbij wordt hij gehinderd door een vrijgelaten veroordeelde van een veertig jaar oude zaak, die hem koste wat kost wil laten hangen...
Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Boekengilde B.V.
Laatste editie
01 augustus 2019
ISBN
9789463237345
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Fijn, een nieuwe auteur !

door: Marie-ml 1 like
Het verhaal leest vlot, Een andere inhoud dan de meestal boeken die ik gelezen heb.Het verhaal vertelt ,zodat je U goed kan inleven in het verhaal. En voor mij belangrijk een goed begin ,weinig afzwakking in het midden en een verrassend leuk einde! Niet zoals sommige boeken een einde hebben waar ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook