Advertentie

Ymca

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
YMC.A is een roman met een navrante urgentie. In het hart van het verhaal staan de levenshouding (noem het moraal) en het gedrag van een 49-jarige uitgerangeerde ict-marketeer, Clemens Osterhaus. Na een reeks pijnlijke mislukkingen in zijn leven, zowel zakelijk als persoonlijk, probeert hij nog één keer een grote slag te slaan.

Met veel bombarie gaat hij naar Las Vegas om een nieuw, voor hemzelf uitermate lucratief ict-product op de markt te brengen dat hij YMC.A heeft genoemd: You Must Choose – pauze – Always. Deze app moet voor het massapubliek altijd de juiste keuzes gaan maken in een wereld waarin onze beslissingen worden voorgesorteerd door troebele algoritmes en machtige multinationals. Cynisch genoeg is het businessmodel waarmee Clemens probeert rijk te worden, gericht op het selecteren van aankopen die passen bij een inclusieve, duurzame en ecologische levensstijl.

Maar dan maakt hij kennis met duistere personages die het ecosysteem vormen van de perverse tech industrie. Hij komt in de macht van een Chinees misdaadsyndicaat. Als hij door list en bedrog probeert het lot in eigen hand te nemen, neemt het verhaal een dodelijke wending.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
De Meent
Eerste editie
15 februari 2021
Laatste editie
28 mei 2021
ISBN
9789083112534


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Ymca

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken