Advertentie
Zaak van de evangeline

Zaak van de evangeline

4
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0
Het hypermoderne zeilschip de Evangeline is tijdens een storm voor de kust van Afrika vergaan. Veertien mensen weten zich te verzamelen op een reddingsboot zonder water of voedsel. Veertig dagen later wordt de boot gevonden. Met nog maar zes overlevenden aan boord.Wat is er gebeurd tijdens die veertig dagen op zee? De zes mannen en vrouwen vertellen hun verhaal tijdens een rechtszaak tegen Vincent Marlowe, de kapitein van de Evangeline, die terechtstaat op verdenking van moord. Zijn enige verdediging? Soms is het nodig om iemand te doden om de anderen te redden.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
The Evangeline
Vertaald door
Theo Horsten
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Laatste editie
01 juli 2008
ISBN
9789026985799
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Ethische kwestie in een hoog tempo

door Anne Terwisscha op 28-04-2008

Een heel stel beroemdheden maakt een cruise op het zeiljacht de Evangeline. Dan treft het noodlot het zeiljacht. Tijdens een grote storm zinkt het schip en moeten alle opvarenden zich zien te redden. Eén reddingsboot ontsnapt aan de ramp, mede doordat de inzittenden andere drenkelingen van de boot wegsloegen. De reddingsboot steekt 40 dagen lang de Atlantische Oceaan over tot het eindelijk wordt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook