Voorzijde Zeg maar Joe
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 28 3 43 2 9 1 2

Zeg maar Joe

88

Gelezen 88 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 85 Favoriet 6 Recensies 73
Literatuur & Romans Artikelen 1 Spots 4   Topics 0   Leesclub

Hoofdpersoon Joe duikt vanuit het niets op in het Nieuw-Zeelandse Christchurch, direct na een wereldwijd, mysterieus natuurverschijnsel. Al snel trekt deze intrigerende Joe de aandacht overal naar zich toe.
En dat is niet zo gek: Joe is onweerstaanbaar sexy, spreekt alle talen, geneest mensen, heeft een afwijkend DNA en geen vindbaar verleden. Wie is deze man?

Deze actuele roman gaat over hoe het zou zijn als Jezus terug zou komen op aarde. En dan niet zoals de Bijbel voorspelt, maar gewoon in een eigentijdse, moderne versie. Wat zou hij vinden van onze samenleving, wat zou hij doen? En hoe zouden wij op hem reageren?

De timing van Joe’s verschijning is uitstekend. Twaalf genieën die proberen oplossingen te vinden om de mensheid te redden hebben juist nu een leider nodig. Is Joe, de man die beweert de teruggekeerde zoon van God te zijn, inderdaad de leider die zij zoeken? Kan hij rekenen op de steun van de hele wereldbevolking en lukt het hem om ook nog eens wereldleiders en geestelijk leiders op één lijn te krijgen? In deze overtuigende roman laten de schrijvers hun licht schijnen op de grootste uitdagingen van onze tijd. Ze schetsen een toekomst waarin we – eindelijk - allemaal samenwerken voor het behoud van onze aarde en al het leven dat zich daarop bevindt.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
350
Uitgeverij
London Books
Eerste editie
04 juni 2020
Laatste editie
04 juni 2020
ISBN
9789493191020 , 9789493191037


Boekinformatie wijzigen


Recensies (73)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zeg maar Joe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.