Advertentie

Zestien

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Een bundeling van interviews met o.a.: Abdelkader Benali, Roxeanne Hazes, Sigrid Kaag, Kim Holland, Akwasi, Pepijn Lanen, Rotjoch, Arie Boomsma, Marlou van Rhijn en Rocky Hehakaija.

Hoe is het om zestien te zijn in Nederland? Op die vraag geven Cathelijne Blok (bekend van o.a. Tittymag) en Tatjana Almuli (auteur van 'Knap voor een dik meisje') antwoord in hun boek 'Zestien'. Dit droomduo interviewde tal van bekende Nederlanders met verschillende achtergronden. Of je nu trainde om profvoetballer te worden, je hoopvol inschreef voor de toneelschool of net was gee?migreerd naar Nederland: we waren allemaal ooit zestien en hebben allemaal ons eigen verhaal.
Cathelijne en Tatjana gaan op zoek naar de verschillen e?n overeenkomsten en brengen op fantastische wijze in kaart hoe het is om in de afgelopen decennia op te groeien in een land waar jongeren aangeven steeds minder gelukkig te zijn.
+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Blossom Books BOLD
Eerste editie
12 mei 2021
Laatste editie
12 mei 2021
ISBN
9789463492232


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Zestien

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.