Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zeven jaar Poes, corona, Oekraïne...

Zeven jaar Poes, Corona, Oekraïne…
Dit boek begint met een hilarisch verslag van zeven jaren Poes. Maar de wereld kwam er steeds slechter voor te staan met twee dieptepunten. Eerst Corona, maar daarvoor werkte nog een vaccin. Hierna volgden vervelende nachtmerries over de opvolger van Corona: stel er wordt niet tijdig een nieuw vaccin gevonden? Wat dan? Nachtmerries door een slaapprobleem door mensonterende arbeidsomstandigheden in 19e eeuw. Met Poes steeds in hoofdrol. Vervolgens was er het even gevaarlijke dieptepunt van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne die de NATO, in een groepsproces van in 77 jaar opgebouwde arrogantie, aangreep om Rusland via Oekraïne aan te vallen, met het grote risico dat de escalatie hierdoor uitloopt op WO III. Poes en haar familie werden door toedoen van dit alles voor vijf lange maanden verbannen naar drie tussenadressen. Want de oplevering van aangeschafte nieuwbouw werd door ambtenarendictatuur steeds maar verder uitgesteld. Wat is er gebeurd met de nog heel fatsoenlijke mens van de jaren 1950? Hoe is hij zijn goede manieren en "boerenverstand" kwijtgeraakt aan de huidige mens met zijn arrogante, respectloze gedrag vol academische "logica"

Toon details

Schrijf een recensie

Is Zeven jaar Poes, corona, Oekraïne... het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!

Reageren op Zeven jaar Poes, corona, Oekraïne...

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.