Zeven leugens
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 28 4 126 3 150 2 43 1 12

Zeven leugens

359

Rank 3509 Gelezen 389 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 307 Favoriet 4 Recensies 17
Thrillers & Spanning Artikelen 5 Lijsten 4 Spots 9   Topics 0
Zeven leugens van Elizabeth Kay vertelt het verhaal van de vriendinnen Jane en Marnie, die al sinds de middelbare school onafscheidelijk zijn. Allebei worden ze als twintiger verliefd en trouwen ze. Jane heeft nooit veel opgehad met Marnies echtgenoot; hij is luidruchtig, grof en arrogant, larger than life. Wat ironisch is, want hij zou waarschijnlijk niet dood zijn als Jane gewoon eerlijk was geweest en niet al die leugens had verteld. Dit is Janes kans om de waarheid op te biechten, en terwijl ze vertelt over haar vriendschap met Marnie, en gaandeweg over haar zeven leugens, onthult ze ook de geheimen die nog steeds onder de oppervlakte van hun vriendschap sluimeren. Zeven leugens van Elizabeth Kay gaat over oude, complexe vriendschappen, obsessieve liefde en de niet-aflatende pijn van rouw. Jane is geen onbetrouwbare verteller, ze vertelt de waarheid. Haar waarheid. Voor de fans van BA Paris en Liane Moriarty. +


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
12 juni 2020
Laatste editie
15 juni 2020
ISBN
9789026348969 , 9789026348976


Boekinformatie wijzigen


Recensies (17)

Keuze van de redactie
Joop Liefaard Hebban Recensent

Intrigerende en onvoorspelbare psychologische thriller

door: Joop Liefaard 2 likes ebook

Elizabeth Kay studeerde Engelse literatuur en werkt als acquirerend redacteur voor het gerenommeerde uitgevershuis Penguin Random House. Haar thriller Seven Lies verscheen in een vertaling van Caecile de Hoog onder de titel Zeven leugens bij uitgeverij Ambo|Anthos.

In deze psychologische thriller...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zeven leugens

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken