Advertentie
Zielenjagers

Zielenjagers

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
In 2023 raakt boven een laaggelegen derde wereldland een zaken-vliegtuig in grote problemen. De vliegers maken een geslaagde noodlanding op een geheimzinnig verlaten vliegveld. De enige pas-sagier is een vrouwelijke miljardair. Op weg naar bewoond gebied wordt lopend een eeuwenoude dodenakker doorkruist. Kort daarna overlijdt de gezagvoerder. Een dag verder wordt het tweetal verrast door een tijger met welpen. De tweede piloot overleeft de aanval niet en de passagier raakt gewond. Alles lijkt voor haar verloren als ineens een klein meisje verschijnt dat vrede sluit met het opgeschrikte wilde dier. Op een eenvoudig ziekbed belooft de vrouw het kleine meisje en haar zieke broertje een betere toekomst. Enige tijd later is ze thuis en de beide weeskinderen alweer snel vergeten.. Als zij uiteindelijk op haar schreden terugkeert wordt midden in de jungle een macabere tempel ontdekt.

Aan de vooravond van de vijfde kruistocht in 1217 krijgt een mee-reizende priester een visioen. Hij schrijft een geheime aanvulling op het laatste hoofdstuk van de Bijbel. Hij wordt daarvoor vermoord en bijna achthonderd jaar later wordt het verloren manuscript teruggevonden door een afstammeling van de moordenaar. In die tijd bemerkt een dakloze man dat het Bijbelboek ‘Openbaring’ zich in een cruciale fase bevindt. Als hij probeert het tij te keren ondervindt hij felle tegenstand vanuit een geheime organisatie binnen de kerk. De vrouw waar hij verliefd op is geworden, blijkt een vooraanstaand lid te zijn. Ondertussen vindt in de hel een ontmoeting plaats tussen een dominee en de duivel die een einde kan maken aan een eeuwenoude banvloek.

Op welke manier grijpen deze twee verhalen in elkaar, en hoe hebben bepaalde gebeurtenissen elkaar in het verleden beïnvloed?
Genre
Sciencefiction & Fantasy , Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
370
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
Laatste editie
19 april 2019
ISBN
9789463456449
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic