Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zij die achterbleef

Jasmine Yang arriveert in New York zonder geld of familie. Ze heeft haar kleine Chinese dorpje achtergelaten toen ze haar gewelddadige echtgenoot ontvluchtte. Nu is ze hier, wanhopig op zoek naar de dochter die haar werd afgenomen bij de geboorte – een gevolg van China’s controversiële eenkindpolitiek.

Redacteur Rebecca Whitney lijkt alles voor elkaar te hebben: een prestigieuze familie, het geld dat daarbij hoort, een succesvolle carrière, een prachtig huis, een knappe man en een geadopteerde Chinese dochter van wie ze veel houdt. Ze heeft zelfs een Chinese nanny ingehuurd om haar dochter de taal te leren en de balans tussen werk en familie beter te kunnen bewaren. Maar wanneer een schandaal niet alleen haar baan maar ook haar huwelijk bedreigt, begint Rebecca’s perfecte leven in te storten.

De wegen van de twee vrouwen zullen elkaar kruisen tijdens een reeks schokkende gebeurtenissen in een stad vol verdeeldheid.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Zij die achterbleef het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Zij die achterbleef

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.