Advertentie
Zijn laatste voorstelling

Zijn laatste voorstelling

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Pien is een grote fan van acteur Alexander Devlin. Opgewonden vertrekt ze naar London als ze de unieke kans krijgt hem te interviewen. De dag erna blijkt hij vermoord. Inspecteur Hemmings van de Londense Metropolitan is wel een beetje verbaasd dat Pien steeds opduikt als het over de zaak Devlin gaat, vooral als ze een andere fan, de Belgische Claudette Fournir, dood aantreft in de kostuumafdeling van de toneelacademie. Haar gehandicapte man Nico reist haar na vanuit Maastricht. Pien moet dan haar aandacht verdelen tussen haar man en de jonge schrijver Richard, die romantische gevoelens voor haar koestert en claimt de zoon van Alexander Devlin te zijn. Haar nieuwsgierigheid wordt Pien bijna fataal. De geest van Alexander Devlin is aan zijn laatste voorstelling bezig als hoofdrolspeler in zijn eigen moordzaak. Geïnspireerd door eigen ervaringen is Zijn Laatste Voorstelling de persoonlijkste misdaadroman van Henry de Hoon(1959) tot nu toe. Zijn vorige roman, Lost in London (2017) kreeg een drie sterren recensie in de VN-thrillergids: “..een aangenaam, nuchtere schrijfstijl.” Eerdere spannende boeken van Henry de Hoon zijn De Pont, Dood Vermogen en een trilogie rondom het drielandenpunt in Vaals, Drielandenmoord, Moorddate, Moord op recept.

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Tic, Uitgeverij
Laatste editie
15 juni 2020
ISBN
9789493048232
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een prachtige misdaadroman.

door: Marijo Bakker 1 like
Zijn laatste voorstelling. Auteur: Henry De Hoon. Uitgeverij TIC. ISBN 9789493048232. Dit boek is me aangeboden door uitgeverij TIC. Hartelijk dank hier voor. Ik ben er erg blij mee. Over de auteur: Henry de Hoon (1959) studeerde in 1985 af als pianist aan het conservatorium te Maastricht en is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook