Meer dan 6,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zin om te bakken

Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je de harmonie van smaken in elke creatie? Laat je in dit boek inspireren door echte klassiekers en originele recepten en (her)ontdek hoe heerlijk zoet kan zijn! Trish Deseine is een Ierse kookboekschrijfster die haar hart in verloor Frankrijk, waar ze nu woont. Ze schreef al meer dan 25 kookboeken, die in verschillende talen zijn vertaald. Vijf daarvan werden bekroond met een World Gourmand Award.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Zin om te bakken het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een sinister geheim bedreigt de bekendste Amerikaanse presidentsverkiezingen. De erfgenamen van A.C. Porter is de zesde winnaar van de Hebban Thrillerprijs

In een wrak voor de Texelse kust wordt een waardevolle trouwjurk gevonden. Het is aan archeologe Emilie om het verhaal achter de jurk te ontrafelen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Mirjam van Biemen was acht jaar oud toen haar moeder een einde aan haar leven maakte in een psychiatrische inrichting. Twintig jaar later gaat Mirjam op zoek naar antwoorden. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Zin om te bakken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.