Advertentie
Zo Word Je Een Supervetverbrander

Zo Word Je Een Supervetverbrander

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Slanker en fitter door je vetverbranding een boost te geven.

Inmiddels weten we diep in ons hart eigenlijk allemaal wel dat we aankomen wanneer we meer calorieën binnen krijgen dan verbranden. Maar toch valt het nog niet mee om onze afslankdoelen te bereiken.

In theorie is afvallen simpel, in praktijk is afvallen niet makkelijk. De Amerikaanse voedingsdeskundige Diana Harris heeft in haar praktijk al vele mensen geholpen om op een gezonde manier af te slanken. In dit boekje heeft ze haar beste adviezen gebundeld zodat je ze zo snel mogelijk kunt gaan toepassen.

Er wordt o.a. besproken hoe je je hormonale balans kunt verbeteren voor gewichtsverlies, hoe je de vetverbranding een boost kunt geven, wat een goede vetverbranding kan saboteren en wat je het beste kunt eten.

Het zijn praktische tips die je kunt toepassen om het verbranden van meer vet in je levensstijl kunt passen. Hiermee kun je het gevecht tegen hardnekkig, overtollig gewicht winnen.
Genre
Culinair
Dieetboeken
Aantal pagina’s
100
Uitgeverij
Upbright
Laatste editie
16 januari 2020
ISBN
9789461890061
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic