Advertentie
Zomerlicht

Zomerlicht

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Drie fijn zomerse verhalen van bestsellerauteur Nora Roberts!

(1) WATER EN VUUR
Serenity is verrast door de brief die ze na de dood van haar ouders krijgt. Het blijkt een uitnodiging van haar grootmoeder, Comtesse de Kergallen, te zijn om haar te bezoeken op haar Bretonse château. Serenity wist niet eens dat ze familie in Frankrijk had! Natuurlijk neemt ze de uitnodiging aan. Bij het château wordt ze opgewacht door Christophe, een aangetrouwde neef. Zijn aristocratische arrogantie maakt haar razend. Hoe kan het dan dat ze ook tot hem aangetrokken voelt?

(2) EXPLOSIEVE GEVOELENS
Architect Cody is de man van de dromen, terwijl bouwkundig ingenieur Abra juist heel praktisch is. Wanneer ze moeten samenwerken om een ontwerp van Cody uit te voeren, zijn de botsingen dan ook niet van de lucht. En ja, als twee sterke karakters zo vaak botsen en er ook nog ándere gevoelens mee beginnen te spelen, kan een explosie niet lang uitblijven...

(3) DE WET OF DE LIEFDE
Het is puur toeval dat regisseur Philip in het gehucht Friendly, in New Mexico, belandt. Maar op het moment dat Victoria - de bevallige sheriff - hem op de bon slingert voor te hard rijden, weet hij meteen dat het slaperige stadje de perfecte locatie is voor zijn nieuwe speelfilm. Helaas is diezelfde sheriff dat absoluut niet met hem eens!

Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
434
Uitgeverij
Harpercollins
Laatste editie
02 juni 2020
ISBN
9789402761115
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic