Advertentie

Zon, zee en sexy miljonairs

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Geniet van de zomer aan Moonlight Beach: zon, zee, strand... en drie sexy mannen!
 
Verboden gevoelens
 
Nadat Jessica in de steek is gelaten door haar verloofde, stelt haar voormalige zwager, de knappe countryster Zane, zijn strandhuis in Californië voor haar open. Al snel bouwen ze een warme vriendschap op. Tot haar schrik merkt Jess echter dat ze méér dan vriendschappelijke gevoelens voor hem begint te krijgen...
 
Kussen op het strand
 
Mia heeft de zorg voor de baby van haar overleden zus op zich genomen. Nu probeert ze uit te zoeken of de uit beeld verdwenen vader geschikt is voor het ouderschap. Ze weet de sexy biljonair Adam in zijn strandvilla op te sporen, maar dan loopt haar plannetje uit de hand. Voor ze het weet, ligt ze in zijn armen!
 
Vonken in de nacht
 
Tijdens een stroomstoring komt Emma vast te zitten op een feestje. Wanhopig vraagt ze haar vriend Dylan om hulp, en de knappe Hollywoodacteur brengt haar veilig thuis. Van wat er daarna gebeurt, kunnen ze zich allebei weinig herinneren. Emma had iets te veel gedronken, en Dylan lijdt door een ongeval aan geheugenverlies. Maar één ding is overduidelijk: Emma is zwanger! 
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
480
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
29 juni 2021
Laatste editie
29 juni 2021
ISBN
9789034797704


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Zon, zee en sexy miljonairs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.