Delphine Rousseau probeert haar leven na een vreselijke ervaring weer op de rails te krijgen. Helaas wordt haar, door enkele vreemde aanwijzingen die leiden naar een reeks moorden, geen rust gegund. Ken je iemand ooit helemaal? En loopt Delphine zelf gevaar? Is toeval altijd toeval? Lees deze thriller door de ogen van een potentieel slachtoffer e?n forensische patholoog.
Het is een super boek om te lezen. het leest heel vlot. En het neemt je mee doorheen het verhaal waardoor je moeilijk kan stoppen met lezen. Ik zou hem aan iedereen aanraden die van thrillers houd. Echt een aanrader.
Hallo iedereen,
Ik ben Joyce Augustyns, bijna 30 jaar en mama van 2 kleine kindjes.
'Zonder wrijving geen glans' is mijn tweede boek. Het is een nieuw verhaal met Delphine is de hoofdrol. Ook in het eerste verhaal 'Ooit moeten we kleur bekennen' komt ze terecht in vreemde situaties. Het is geen vervolgverhaal maar het is altijd leuk dat je het eerste boek hebt gelezen omdat je daar voornamelijk de personages leert kennen. Maak alvast kennis met deze romantische, koffiedrinkende patholoog.
Ik vind het altijd erg fijn om reacties te lezen dus schrijven maar!
Dikke kus en veel leesplezier,
Joyce Augustyns
Hoi Joyce,
Ik vind de ondertitel van jouw boek erg 'prikkelend'.
Ik ben 'normaal' niet zo van de thrillers, maar ebgin ze nu toch vaker te lezen.
Ik zet'm op mijn lijst.
Succes met je boek(en)