Advertentie
Zonnekind en schaduwkind

Zonnekind en schaduwkind

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een inspirerend verhaal bij 'Het kind in je een thuis geven'

Laat de zon in je stralen

Ieder van ons draagt twee aspecten van het innerlijke kind in zich: het zonnekind en het schaduwkind. Ze staan voor de positieve of negatieve ervaringen, die we tijdens onze jeugd hebben gehad. Het zonnekind is vrolijk en zelfbewust. Het schaduwkind daarentegen is verdrietig en bang.

Dit inspirerende verhaal begeleidt je op je persoonlijke weg en bij het werken met je innerlijke kind. Daarbij worden de kwaliteiten en sterke punten van het zonnekind en het schaduwkind uitgewerkt en aan de hand van verschillende levenssituaties uitgelegd en poëtisch geïllustreerd. De geliefde en succesvolle therapie van bestseller auteur Stefanie Stahl wordt zo in een nieuwe vorm toegankelijk gemaakt en lichtvoetig verteld met charmante illustraties.

Over de auteur:
Stefanie Stahl is psychologe en heeft een praktijk in Trier, Duitsland. Zij houdt regelmatig lezingen over bindingsangst, liefde en gevoel voor eigenwaarde. Met haar boeken over bindingsangst en het innerlijke kind bereikte zij honderdduizenden lezers. Haar grote bestseller 'Het kind in je een thuis geven' werd in meer dan 20 talen vertaald.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
56
Uitgeverij
Uitgeverij Panta Rhei
Laatste editie
01 september 2020
ISBN
9789088402180
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic