Advertentie
Zonneschaduw

Zonneschaduw

0
Rank 7192 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Bill Steele probeert te overleven in de competitieve wereld van luxe vakantieoorden op het eiland Kauai. Vandaag is een bijzonder slechte dag: de waterleiding is gebarsten en zijn gasten eisen compensatie of dreigen anders met slechte recensies. Bills dochter staat op het punt geschorst te worden omdat ze op school gevochten heeft. Dan valt een donkere schaduw over het eiland. Het is geen maansverduistering, want Bill ziet het licht van de maan duidelijk glinsteren op het zeewater. Dit is iets anders. Even later vallen er meteoren... maar zijn het wel echt meteoren?

Vanaf dat moment is niets meer zoals het was en is niemand zijn of haar leven nog zeker. Zijn het aliens, is het een natuurramp, komt het onheil van een onbekende machtswellusteling? Contact met de buitenwereld is nauwelijks mogelijk dus vechten de bewoners en de gasten van het eiland voorlopig tegen een onbekend vijand. Een wrede vijand…
Genre
Sciencefiction & Fantasy , Thrillers & Spanning
Science fiction
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Iceberg Books BV
Laatste editie
08 februari 2021
ISBN
9789083073156
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic