Advertentie

Zwaar weer ondernemen

1

Rank 3489 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Als het even tegenzit, heeft het geen zin om te klagen en mooi weer te spelen. Het enige wat werkt, is in actie komen. Dan heb je wel een goed plan nodig. In Zwaar weer ondernemen lees je wat je kunt doen als klanten wegblijven, de rekeningen zich opstapelen en je het gevoel hebt er alleen voor te staan. Het bevat een doortimmerd turnaroundplan waarmee je een nieuwe koers kunt inslaan, vertrouwen creëert bij de bank en verlies ombuigt in winst. Geef niet op. Elk jaar komen tienduizenden bedrijven in de problemen door persoonlijke, economische of technologische omstandigheden. Jij kunt ervoor zorgen dat je het overleeft. Profiteer van alle tips, inzichten uit de wetenschap en adviezen van vele experts in dit boek.
Kom in actie en verdubbel je kans op een succesvolle turnaround. Jan Adriaanse is hoogleraar turnaroundmanagement aan de Universiteit Leiden en partner bij BFI. Erik in 't Groen is Senior Manager Business Restructuring Services bij PwC. Dankzij hun kennis van turnaroundmanagement en jarenlange ervaring met het begeleiden van ondernemers in zwaar weer kunnen de auteurs praktische adviezen geven voor ondernemers.
Dit boek is een grondig herziene editie van het boek met gelijknamige titel uit 2015.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
203
Uitgeverij
Uitgeverij Haystack
Eerste editie
01 januari 2020
ISBN
9789461264121


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Zwaar weer ondernemen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.