Advertentie
9200000098889347
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 4 3 7 2 0 1 0
VN:

Zwarte engel

13

Gelezen 19 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

Ooit was zij de meest gevreesde huurmoordenaar van de Mossad. Nu zoekt ze rust en geborgenheid en een leven als gewone vrouw. Maar het verleden laat je nooit los...

Elizabeth Stride, ooit bekend als de Zwarte Engel, heeft zich teruggetrokken op het luxueuze Hilton Head Island-resort om te genezen van de wonden die zij opliep tijdens haar jaren als huurmoordenaar voor de Israelische inlichtingen dienst. Hoe jong zij ook is, Elizabeth heeft al een indrukwekkende carriere achter de rug als Mossad-agente die dood en verderf zaaide onder moslimterroristen. In de Arabische wereld staat er dan ook nog steeds een losgeld van een miljoen dollar op haar hoofd.

Maar het verleden blijft haar achtervolgen in de persoon van Martin Kessler, een voormalige Stasi-spion met wie zij ooit een turbulente relatie had. Martin mist Elizabeth, maar vooral de levensgevaarlijke uitdaging en actie van hun vroegere leven samen.

Tegen wil en dank raakt Elizabeth opnieuw betrokken bij een internationaal complot dat erop is gericht de Islamitische wereld van allesvernietigende wapens te voorzien...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Thriller
Oorspronkelijke titel
Haven
Vertaald door
Yolande Ligterink
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
19 april 2001
Laatste editie
31 mei 2003
ISBN
9789061120810 , 9789061121121


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zwarte engel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken