Zwoele Liefdes - Verlangen in de tropen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Zwoele Liefdes - Verlangen in de tropen

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Ontluikend verlangen onder wuivende palmen aan een diepblauwe zee…
 
In Onder de tropenhemel heeft Holly bescherming nodig, dus als de breedgeschouderde Jack Armour voorstelt dat ze met hem trouwt – tijdelijk, puur voor de vorm – lijkt dat een eenvoudige oplossing. Wanneer er na de ceremonie een nacht vol hartstocht volgt, wordt alles echter een stuk gecompliceerder!
 
In Liefde zonder grenzen heeft Stephanie een diep wantrouwen tegenover mannen. Vooral de knappe zakenman Raul Lanier, die haar met onuitstaanbare arrogantie het hof maakt, moet het ontgelden. Maar ze heeft buiten een bekende natuurwet gerekend: tegenpolen trekken elkaar onverbiddelijk aan…
 
In Huwelijk als vergelding ziet Rachel zich gedwongen Vito Farneste, die ze hartgrondig haat, ten huwelijk te vragen. Om hem over te halen zal ze hem de Farneste-familiejuwelen teruggeven. Maar zo eenvoudig laat Vito zich niet paaien, want hij heeft nog iets recht te zetten. Hij wil haar vernederen, hij wil wraak, hij wil... haar!
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
351
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
19 oktober 2021
Laatste editie
19 oktober 2021
ISBN
9789402554151


Boekinformatie wijzigenReacties op: Zwoele Liefdes - Verlangen in de tropen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken